8. joulukuuta 2016

Joululahjaidoita naisille sekä miehille

Halusin tehdä tänä vuonna postauksen, jossa esittelen omasta mielestäni hyviä lahjaideoita naisille sekä miehille. Tiedän, että kyseisiä juttuja on paljon, sillä useat bloggaajat tekevät aiheesta postauksen. Kerron omia ideoita eri ikäisten naisten ja miesten lahjoista, jotka soveltuvat niin pienempään kuin suurempaankin budjettiin. Tarkoituksena oli, että jokainen löytää postauksesta vinkkejä sekä ideoita.
Gift Ideas For Her

1. Sisustus tavarat kuten laadukkaat pyyhkeet, torkkupeitto, astiat ja kynttilät sopivat niin äidille kuin nuoremmallekkin naiselle lahjaksi. 

2. Vaatteet, jos naisen makua ei tiedä tarkkaan en suosittele ostamaan näitä, sillä lahja ei saattaisi olla mieluinen. Kylpytakki tai yövaatteet voivat olla sillon oiva vaihtoehto.

3. Asusteet ja koruista löytyy varmasti monelle mieleisiä mm. kellot, korut, lompakot ja laukut ovat hyvä lahja idea silloin kun siihen on varaa satsata hieman enemmän. 

4. Elektroniikkalaitteet kuten hiusten kiharrin, suoristusrauta, fööni ja muut tälläiset ovat myös hyviä sellaiselle henkilölle jolla on tarvetta kyseisille tuotteille.

5. Kosmetiikka, melkein joka naiselle löytyy tästä kategoriasta varmasti jotain kiinnostavaa. Markkinoilla on niin hajuvesiä, vartalosuihkeita, erilaisia ihonhoitotuotteita, meikki paletteja sekä paljon muita meikkituotteit niin halvemmilta kuin kalliimmiltakin merkeiltä.

6. Lahjakortit ja makeiset sopivat niille jota et välttämättä tunne niin hyvin. Lahjakortteja saa minkä tyyliseen kauppaan vain tai vaikkapa kauneushoitolaan.

Gift Ideas For Him

1. Vaatteet, jotkin miehet saattavat olla laiskoja shoppailemaan vaatteita joten se on hyvä lahjaidea sen tyyppiselle miehelle. Vaihtoehtoja ovat esim kauluspaidat, kravaatit, kengät, arkisemmat vaatteet sekä laadukkaat bokserit ja kerrastot. 

2. Asusteet, myös miehet arvostavat laadukasta nahkalompakkoa, vyötä, aurinkolaseja tai kelloa. Tämä lahjaidea sopii niin poikaystävälle kuin isällekkin.

3. Kosmetiikka, myös miehille löytyy kaupoista paljon erilaisia ihonhoitotuotteita, hiustenmuotoilu tuotteita sekä tuoksuja. 

4. Urheiluvälineet, jos mies tykkää urheilla tai retkeillä mainio lahjaidea on ostaa kyseistä urheilua varten tarvikkeita kuten mm. treenikengät, salikassi tai retkeily varusteita. 

5. Saunatuotteet, mikä olisi sen ihanempaa kuin heittää saunan jälkeen mukava pehmeä kylpytakki. Muita vaihtoehtoja ovat myös reissuun toilettipussukka sekä saunatuoksut. 

6. Elektroniikka, varmasti miltein jokainen mies rakastaa elektroniikkaa. Jos on varaa satsata lahjaan enemmän rahaa niin mainio vaihtoehto, on niin televisioita, partakoneita, aktiivisuusrannekkeita, kuulokkeita sekä pelikoneita. Jos mies tykkää pelata jotain niin pienemällä budjetilla saa myös hyviä pelejä sekä muita lisä tarvikkeita. 

7. Lahjakorit, helppo ja hyvä lahjaidea. Elämyslahjat ovat myös kiva vaihtoehto kuten leffa- ja herkkuliput, ravintolaillallinen tai joku pieni yhteinen reissu. Budjetista riippuen hyviä vaihtoehtoja olisi risteily tai viikonlopun kaupunkimatka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥