27. helmikuuta 2017

Vuosipäivä Tallinnassa

Tällä kertaa postausta mun ja poikaystäväni vuosipäivä reissuta Tallinnaan. Vietimme meidän viisi vuotis päivää muutaman päivän etukäteen risteilyn sekä Tallinnan visiitin merkeissä. Lähdimme torstaina Silja Europalla Tallinnaa kohti, olimme varanneet Deluxe hytin, johon kuului kuohuviinit, muut baarikaapin juomat sekä erikoisaamiainen. Kävimme illalla syömässä buffetissa. Laivassa on uudistettu hytit sekä yleiset tilat, muutokset olivat mieleisiä. Deluxe hytti oli jopa hienompi, mitä oli kuvista katsellut ja osannut odottaa. Hiihtoloma viikon vuoksi laivalla oli esiintyjänä Lucas, joka myös yllätti positiivisesti esityksellään. 

Uudistettu Deluxe hytti

Maissa menimme Rocca Al Mare:een taksilla, kylmän ilman vuoksi ei jaksettu mennä sinne Viru keskukselta lähtevällä bussilla. En ollut ennen käynyt kyseisessä kauppakeskuksessa, siellä oli paljon kivoja liikkeitä sekä muutama kiinnostava ruokapaikka. En ostanut sieltä muuta kuin muutamat kasvonaamiot. Muutamassa kaupassa pääsin sovittamaan Adidaksen Ultra Boosteja, joita olin jo katsellut muutaman vuoden netistä. Ne oli niin ihanat jalassa, joten kotiin päästyäni rupesin koluamaan nettikauppoja läpi ja löysin ne hyvään hintaan enkä voinut muuta kuin laittaa tilaukseen. Kauppojen kiertelyn jälkeen tulimme taksilla takaisin ja kävimme Rottermannissa Bershkassa, Pull & Bearissa sekä Stradivariuksessa. Sen jälkeen menimme Rottermannia vastapäätä olevaan Vapiaanoon syömään. Tilasin normaalista bologne pastasta poiketen Avokaado pastan, joka oli todella hyvää.

Vapianossa syömässä ja hyvää teetä

Tulimme takaisin Suomeen perjantaina 19.30 lähtevällä uudella Megastar laivalla. Laiva oli todella siisti ja hieno. Kauppa oli kahdessa kerroksessa, joten se oli iso ja valoisa. Siellä oli myös itsepalvelukassat ja laitteet, joihin sai itse skannattua keräämiä tavaroita ettei kassalla tarvinut enää lukea viivakoodeja. Laite oli todella helppokäyttöinen ja kätevä. 

Traveller Superstore

4 kommenttia:

  1. Onpa iso tuo kauppa! :O Ensi kerralla risteilylle lähtiessä voisi kyllä oikeasti panostaa hyttiinkin... Miten ihmeessä sitä aina löytää itsensä niistä kolmen neliön kurkkupurkeista :D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana hytti teillä oli♥ Muutenkin matka kuulosti aivan ihanalta.

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Minun viime Tallinna-reissusta on vierähtänyt ihan liian monta vuotta. Pitääkin mennä katsomaan laivalippuja tällä keväälle :)

    VastaaPoista
  4. Ihana hytti! Tajusin juuri, että omasta viimeisimmästä laivareissusta on jo liian pitkä aika ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥