9. maaliskuuta 2017

Kuulumisia puhelinkuvien muodossa

1. Ispiration Blog Awards oli ikimuistoinen kokemus. 2. Rentoutumista poikatystävän kanssa yhteisiä lempisarjoja katsellen. 3. Sunnuntain rauhalliset aamut on parhaita. 4. Ensimäiset Beautyblenderit. 5. Grill Housessa syömässä Silja Europalla. 6. Näkymä Silja Europan Deluxe hytistä. Lähiaikoina on tullut käytyä laivalla kolme kertaa. Pari kertaa Tallinnassa poikaystävän kanssa ja kerran Tukholman risteilyllä ystävien seurassa.

7. Olin toista vuotta peräkkäin katsomassa The Voice of Finlandia saaduilla lipuilla, tällä kertaa knockout vaihetta. 8. Panco Villassa syömässä The Voice of Finlandin jälkeen. 9. Lähiaikoina on ollut aurinkoisia talvipäiviä, jolloin olen käynyt kävelemässä meren jäällä ja kuvailemassa. 10. Lempi meikkini tällä hetkellä. 11. Cafe Makussa parhaassa seuressa syömässä taivaallista kakkua. 12. Edellis päivänä katsomassa Raumalla Lukko - HIFK peliä. Voit seurata mun kuulumisia lisää sc: nneeacamilla.

2 kommenttia:

  1. Tällaset "puhelinkuva" -postaukset on kivoja. Musta tuntuu et muut ostaa ottaa parempia kuvia puhelimella ku mä xD

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Nyt oli semmonen pläjäys kaikkee herkullista, että mitenköhän jaksaa odotella aamupuuroa! x) Tällaset on kivoja postauksia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥